ΛΑΜΙΑ

Από τη Λαμία στην Πάρμα ο Μαστούρ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 21χρονος Μαροκινός εξτρέμ, ο οποίος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες στη Λαμία, επιστρέφει στο ιταλικό ποδόσφαιρο καθώς δοκιμάζεται από την Πάρμα.

Ο Χασίμ Μαστούρ πέρασε και δεν ακούμπησε από τη Λαμία, αλλά ο πανίσχυρος συμπατριώτης του ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα, δεν τον άφησε απροστάτευτο. Του βρήκε ομάδα της Serie A στην Ιταλία!

Ο 21χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής γύρω από το όνομα του οποίου είχε γίνει αρκετός ντόρος τα προηγούμενα χρόνια αποχώρησε έχοντας παίξει μόλις σε έξι ματς της ομάδας της Φθιώτιδας, τέσσερα για το πρωτάθλημα κόντρα σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ και δυο στο Κύπελλο απέναντι σε ΑΕΚ και ΝΠΣ Βόλο.

Η συνολική του παρουσία μάλιστα δεν ξεπέρασε τα διακόσια λεπτά, όντας βασικός μόνο στα δυο παιχνίδια Κυπέλλου, ενώ σε αυτές τις έξι παρουσίες δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ.

Ο 21χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο ιταλικό ποδόσφαιρο, καθώς δοκιμάζεται στην Πάρμα από την τοπική ομάδα. Εάν ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του θ' αποκτηθεί από τους "τζαλομπλού". Η ιταλική ομάδα έχει συγκεντρώσει μετά από 30 ματς 33 βαθμούς και βρίσκεται στην 14η θέση της Serie A.

Θα είναι και την επόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο Μαστούρ έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μίλαν, Μάλαγα και Τσβόλε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ