ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία έκανε προσφυγή κατά του Μαστούρ

Η Λαμία έκανε προσφυγή κατά του Μαστούρ

Η άφιξη του Χασίμ Μαστούρ στην Ελλάδα για τη Λαμία προκάλεσε ντόρο, αλλά λίγους μήνες μετά οι σχέσεις των δύο πλευρών φτάνουν στα άκρα. Η ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή κατά του 20χρονου Μαροκινού εξτρέμ.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2018 η Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος εθεωρείτο το 2014 ως το μεγαλύτερο ταλέντο του πλανήτη. Η μεταγραφή του έκανε τον γύρο της Ευρώπης, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον επιθυμητό τρόπο ούτε για την ΠΑΕ ούτε για τον 20χρονο Μαροκινό εξτρέμ.

Έχοντας αποχωρήσει από τις 20 Δεκεμβρίου δίχως να δώσει σημάδια... ζωής o ποδοσφαιριστής, η διοίκηση αποφάσισε να καταθέσει εναντίον του προσφυγή. "Η ΠΑΣ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 κατέθεσε ενώπιον της Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ, Προσφυγή – Καταγγελία για τη μονομερή λύση του συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Hachim Mastour, λόγω της υπερημερίας του (αδικαιολόγητης απουσίας του) από τις υποχρεώσεις του έναντι της ΠΑΕ, από 29/12/2018 μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ ζητεί τη λύση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με υπαιτιότητά του για νόμιμη αιτία (σοβαρό λόγο) σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 11 του Κ.Ι.Μ.Π. Επισημαίνεται ότι είχε προηγηθεί η από τις 12/02/2019 εξώδικη όχληση προς τον ποδοσφαιριστή, στην οποία αυτός ποτέ δεν απάντησε, αν και αποδεδειγμένα έλαβε γνώση αυτής" αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.

Ο Μαστούρ πρόλαβε να παίξει σε μόλις έξι παιχνίδια, τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο. Από αυτά, σε κανένα δεν έβγαλε 90λεπτο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ