ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Αισιοδοξία για Ασούμπρε, εμπόδια για Τομάς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βίοι αντίθετοι για τους δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας που παίζουν στη Λαμία σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο. Αισιοδοξία για την παραμονή του Ζαν-Λουκ Ασούμπρε, δυσκολεύει η αντίστοιχη του Τζουάν Τομάς.

Στασιμότητα εμφανίζουν τα μεταγραφικά της Λαμίας παρά την επιθυμία των διοικούντων την ομάδα της Φθιώτιδας να κλείσουν αρκετά θέματα πριν τελειώσει ο Μάιος.

Ακόμη δεν έχει σημειωθεί οριστική εξέλιξη για την ανανέωση του Ντάνιελ Αντέτζο, ο Ζόρζε Φελίπε για τον οποίον σας ενημέρωσε πρώτα το Sport24.gr δεν έχει μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα (παραμένει η αισιοδοξία για θετική έκβαση), ενώ ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος έχει ως προτεραιότητα τον Ατρόμητο και το εξωτερικό.

Δεδομένη ήταν η πρόθεση των Φθιωτών να κρατήσουν στο ρόστερ τους δύο παίκτες που απέκτησαν κατά την παρελθούσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η περίπτωση του Τζουάν Τομάς έμοιαζε θεωρητικά πιο εύκολη. Τα δεδομένα, όμως, έχουν αλλάξει.

Ο 34χρονος Ισπανός έχει ικανοποιήσει, αλλά η Λαμία θα βάλει "ψαλίδι" στο μπάτζετ για την επόμενη σεζόν. Αυτό συμβαίνει ότι θα υπάρξει σχετική μείωση και σε συμβόλαια. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λάρνακα, η περίπτωση παραμονής του παρουσιάζει αρκετά εμπόδια.

Αισιοδοξία, αντίθετα, εκφράζεται για τον Ζαν-Λουκ Ασούμπρε. Τα πράγματα εμφανίζονται πιο εύκολα για τον Ιβοριανό, καθώς και η ΑΕΚ Λάρνακας έχει εκφράσει τη διάθεση να τον αφήσει. Δεν θα είναι εκ νέου δανεισμός - ο τρέχων εκπνέει τώρα - αλλά για παραχώρηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ