ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοινώθηκε ο Πετράκης

Λαμία: Ανακοινώθηκε ο Πετράκης

Η Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Πετράκη. Ο 32χρονος προπονητής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στον πάγκο του Καραϊσκάκη Άρτας.

Την Τετάρτη (24/6) το απόγευμα η Λαμία ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο, ενώ την ίδια ώρα επικρατέστερος για τον πάγκο της ομάδας της Φδιώτιδας εμφανιζόταν ο Γιώργος Πετράκης.

Τελικά, η Λαμία με κάθε επισημότητα έκανε γνωστό ότι ο νέος της προπονητής είναι ο Πετράκης. Ο 32χρονος τεχνικός την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο γιος του Γιάννη Πετράκη έχει δώσει δείγματα γραφής με τον Κισσαμικό και έγινε ο νεαρότερος προπονητής που κάθισε σε πάγκο ομάδας της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο προπονητή, Γιώργο Πετράκη ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Καραϊσκάκη Άρτας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει ότι άμεσοι συνεργάτες του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο της ομάδας μας θα είναι: Βοηθός Προπονητής, ο Απόστολος Παπανικολάου και Προπονητής Τερματοφυλάκων, ο Γιάννης Ζαλαώρας. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους!"

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ