ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανανέωσε ο Μπεχαράνο

Λαμία: Ανανέωσε ο Μπεχαράνο

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του παρά την αρχική διαφωνία των δύο πλευρών ο 25χρονος Βολιβιανός μέσος, Ντάνι Μπεχαράνο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε την Τετάρτη (10/7) ότι μπορεί οι Ντάνι Μπεχαράνο και Τζουάν Τομάς να έμοιαζαν παρελθόν για τη Λαμία, αλλά η διοίκηση της ομάδας εσχάτως προσπάθησε με βελτιωμένες προτάσεις να τους κρατήσει στη Φθιώτιδα.

Ο 25χρονος Βολιβιανός μέσος ανανέωσε το συμβόλαιο με την ομάδα της Φθιώτιδας και θα φορά τα κυανόλευκα και την επόμενη σεζόν. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της Λαμίας:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για δύο (2) χρόνια με τον 25χρονο Βολιβιανό, αμυντικό μέσο, Ντάνι Μπεχαράνο. Ο Μπεχαράνο ήρθε στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2019 από την Οριέντε Πετρολέρο και σημείωσε 11 συμμετοχές στη Super League και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που τελικά θα είμαι μέλος της ομάδας τα επόμενα δύο χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι η Λαμία θα πετύχει με την βοήθεια όλων τους στόχους της και φέτος. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και εύχομαι μια καλή χρονιά με υγεία".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ