ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Απέκτησε τον Ροζέριο Τουράμ

Λαμία: Απέκτησε τον Ροζέριο Τουράμ

Παίκτης της Λαμίας είναι από το βράδυ της Παρασκευής ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ροζέριο Τουράμ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Football League με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Στην πρώτη της μεταγραφή για τη σεζόν 2019-20 προχώρησε η ομάδα της Λαμίας καθώς ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον 28χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, Ροζέριο Τουράμ, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Football League με την ομάδα της Κέρκυρας.

Ο Τουράμ ο οποίος έχει εμπειρία και από τη Super League θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας της Φθιώτιδας ενόψει της νέας σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (01/02/1991) Βραζιλιάνο επιθετικό, Ροτζέριο Τουράμ (RogerioConceicao do Rosario), ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα της Κέρκυρας στο πρωτάθλημα της Football League έχοντας 24 συμμετοχές και 7 γκολ. ΟΒραζιλιάνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε με την ομάδα μας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΟΡοτζέριο Τουράμ λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε:

«Όταν μου έγινε η πρόταση να έρθω στην ομάδα της Λαμίας, χωρίς να το σκεφτώ είπα αμέσως το ναι. Ήθελα πολύ να έρθω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος αυτής της ομάδας και θα βάλω τα δυνατά μου ώστε αυτή να πετύχει τους στόχους της»".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ