ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Δυσαρέσκεια για Μάντζιο και Φαράντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βαρύ το κλίμα στη Λαμία τόσο για τον Άκη Μάντζιο, όσο και για τον Δημήτρη Φαράντο μετά την ήττα (0-1) από τον Πανιώνιο για την τρίτη αγωνιστική των playouts της Super League.

Η Λαμία γνώρισε την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον Πανιώνιο για την τρίτη αγωνιστική των playouts της Super League 1 παρουσιάζοντας άσχημη εικόνα και μην καταφέρνοντας ουσιαστικά ν' απειλήσει τους κυανέρυθρους.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Φθιώτιδας μίλησε σε αυστηρό ύφος στ' αποδυτήρια μετά την ήττα εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για την εικόνα. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τα είχε τόσο με τους παίκτες, όσο κυρίως με τον προπονητή των κυανόλευκων, Άκη Μάντζιο, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Δημήτρη Φαράντο.

Μένει να φανεί εάν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και στα δυο επίπεδα, κάτι που άφηνε ανοικτό στους συνομιλητές τους. Σε τέτοιο ενδεχόμενο στον πάγκο θα καθίσει στα τέσσερα τελευταία ματς ο Λάκης Παπανικολάου. Αξίζει να τονιστεί ότι έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Τόσο το ζήτημα του προπονητή, όσο και του τεχνικού διευθυντή αλλά και της μεταγραφικής πολιτικής είχαν μείνει ανοικτά. Άλλωστε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας σε συνέντευξη στο τοπικό κανάλι της πόλης STAR μίλησε για ενδιαφέρον ξένων επενδυτών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ