ΛΑΜΙΑ

Λαμία: "Κυανόλευκος" για ακόμη δυο χρόνια ο Δημούτσος

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ελίνι Δημούτσος θα παραμείνει στη Λαμία για δυο σεζόν ακόμα καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Φθιώτιδας για δυο χρόνια.

Ο Ελίνι Δημούτσος ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες μια εξαιρετική σεζόν με τη Λαμία όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος με το κοντέρ να γράφει 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Η επιβράβευση για τον 31χρονο μέσο ήρθε άμεσα καθώς ο Δημούτσος δέχτηκε πρόταση ανανέωσης για δυο χρόνια ακόμα την οποία και αποδέχτηκε καθώς ήθελε να παραμείνει στη Λαμία.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Ελίνι Δημούτσου. Ο 30χρονος μέσος, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Δημούτσος ήρθε στη Λαμία το καλοκαίρι του 2018 από τον Πλατανιά και συνετέλεσε τα μέγιστα στην επιτυχημένη περσινή πορείας της ομάδας μας έχοντας 26 συμμετοχές στη Super League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Δημούτσος δήλωσε:

« Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τη Λαμία, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει και φέτος η ομάδα τους στόχους της

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ