ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Με Καραμάνο, χωρίς Δημούτσο στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Καραμάνος έσφιξε τα δόντια και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Λαμίας για το ματς του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ο Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Δημούτσο.

Στην αποστολή της Λαμίας για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε ο Τάσος Καραμάνος ο οποίος έσφιξε τα δόντια και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αντίθετα ο Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημούτσο ο οποίος είναι τιμωρημένος αλλά και τον Καραγκούνη. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Λαμιώτης εξτρέμ δεν βρίσκεται στις επιλογές του Μάκη Χάβου, παρότι δεν είναι τραυματίας. Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο, πως ο έμπειρος τεχνικός έχει αποφασίσει την μετατόπισει του «Κάρα» σε θέση «δεκαριού». Θέση, για την οποία συμπεριέλαβε τον Μπερτόγλιο και υπό προϋποθέσεις μπορεί να καλύψει και ο Μαστούρ.

Αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και υπολογίζονται ο Τσούκαλος και ο Μπουλούλης που απουσίαζαν την προηγούμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων τους με την Εθνική Ενόπλων ενώ επέστρεψε και ο Μελίσσας.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ