ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Με Σασί κόντρα στην ΑΕΚ

Λαμία: Με Σασί κόντρα στην ΑΕΚ

Ο προπονητής της Λαμίας, Σωτήρης Αντωνίου, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Ισμαΐλ Σασί για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

H Λαμία φιλοξενείται στο Ολυμπιακό Στάδιο από την ΑΕΚ (15/9, 19:15) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League 1 και ο προπονητής των Φθιωτών, Σωτήρης Αντωνίου, συμπεριέλαβε το ένα εκ των τριών τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων στην αποστολή.

Ντεμπούτο στις επιλογές του Θεσσαλού τεχνικού κάνει ο Τυνήσιος εξτρέμ, Ισμαΐλ Σασί. Αντίθετα, εκτός έμειναν τόσο ο Σέρβος γκολκίπερ, Νταμίρ Καχριμάν όσο και ο Ισπανός μέσος, Τιρόνε, ο οποίος άλλωστε ανακοινώθηκε την Παρασκευή (13/9).

Η Λαμία έχει δύο ισοπαλίες στις αντίστοιχες πρώτες αναμετρήσεις της Super League 1, καθώς αναδείχθηκε 1-1 με τον Παναθηναϊκό και 2-2 με τον Ατρόμητο, αμφότερα εντός έδρας. Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας της Φθιώτιδας. Εκτός έμεινε ο Νίκος Τσούκαλος, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Βασιλόγιαννης, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Ανάκογλου, Δημούτσος, Σκαρντοβέλι, Σάλιακας, Μπουλούλης, Τουράμ, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Σασί.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ