ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Με Χάβο και Αναστασιάδη στη Ριζούπολη

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στη Ριζούπολη με τον Μάκη Χάβο να έχει μαζί του στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές έχοντας μαζί του και τον Αναστασιάδη που έχει να παίξει εδώ και πέντε μήνες.

Η 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ανοίγει την αυλαία της με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τη Λαμία το Σάββατο στη Ριζούπολη.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ολοκλήρωσε την Παρασκευή το απόγευμα την προετοιμασία της. Ο Μάκης Χάβος οποίος βρίσκεται σε δύσκολη θέση στη Λαμία, μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, παραμένει κανονικά στο τιμόνι της και να είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους 19 παίκτες στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ένα ματς στο οποίο οι φιλοξενούμενοι θέλουν το τρίποντο, ώστε αν έρθει και ήττα του Παναιτωλικού, για να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα και να γίνουν η πρώτη επαρχιακή ομάδα στο βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Στη 19άδα που ανακοίνωσε ο Χάβος μετά την προπόνηση της Παρασκευής συμπεριλήφθηκε και ο Αναστασιάδης ο οποίος έχει να παίξει εδώ και πέντε μήνες και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Λάρισας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Από εκεί και πέρα εκτός είναι ο Μελίσσας που είναι τραυματίας, όπως και ο Πλιάτσικας, ο οποίος παράλληλα εκτίει ποινή λόγω καρτών. Για τον ίδιο λόγο θα λείψει και ο Ασίγκμπα, ενώ εκτός χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα, παρέμεινε ο Μπλάζιτς.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι: Σαράνοφ, Κατσίκα, Βασιλαντωνόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Μπεχαράνο, Αναστασιάδη, Σκόνδρα, Σκαρντοβέλι, Καραγκούνη, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τόμας, Δημούτσο, Μπαράλες, Καραμάνο, Ασούμπρε, Ρόμανιτς, Τσούκαλο.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ