ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Μειωμένο κατά 30% το μπάτζετ τη νέα σεζόν

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος και τα μέλη της διοίκησης της Λαμίας έχουν πάρει την απόφαση, το μπάτζετ της ομάδας να μειωθεί κατά 30% σε σχέση με το φετινό.

Έχοντας ήδη διανύσει δύο σεζόν στη Super League, η Λαμία θα μπει στο νέο πρωτάθλημα με μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία. Για να καταφέρει ωστόσο να σταθεί στα πόδια της και να μην ανοίξει η "ψαλίδα" στο οικονομικό κομμάτι, θα πορευτεί με χαμηλότερο μπάτζετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλομέτοχος και τα μέλη της διοίκησης έχουν πάρει την απόφαση, το μπάτζετ να μειωθεί κατά 30% σε σχέση με το φετινό. Φέτος έγινε μεγάλο άνοιγμα, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να κάνει την υπέρβαση σε πολλές περιπτώσεις, ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπήρχαν στο έμψυχο δυναμικό.

Παρά την εξαιρετική πορεία και την 7η θέση στη Super League, είναι δεδομένο πως πρώτο μέλημα των "κυανόλευκων" τη νέα σεζόν είναι η γρήγορη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει. Άλλωστε μιλάμε για πρωτάθλημα με 14 ομάδες, πράγμα που σημαίνει πως δυσκολεύει η παραμονή.

Για να καταφέρει η Λαμία να μείνει προσηλωμένη στον στόχο της και να μην γίνουν ανοίγματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα, οι άνθρωποι του φέρονται να έχουν πάρει την απόφαση να γίνουν περικοπές. Πιθανότατα, αυτό εξηγεί και το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη ακόμα στις συζητήσεις με παίκτες από το φετινό ρόστερ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ