ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Ο Κασναφέρης αποχώρησε ύστερα από δύο μήνες

Λαμία: Ο Κασναφέρης αποχώρησε ύστερα από δύο μήνες
Κασναφέρης

Ο Γιώργος Κασναφέρης έμεινε δύο μήνες στη Λαμία και αποχώρησε. Ο πρώην διαιτητής, που είχε το πόστο του διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα στην ομάδα της Φθιώτιδας, επικαλέστηκε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

Στις 8 Οκτωβρίου η Λαμία επισημοποίησε την πρόσληψη του Γιώργου Κασναφέρη. Περίπου δύο μήνες μετά, η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον παλαίμαχο διαιτητή, ο οποίος είχε το πόστο του διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτή είναι η τέταρτη ομάδα από την οποία αποχωρεί ο 51χρονος, που επικαλέστηκε σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοινώνει την αποδοχή του αιτήματος του Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γεώργιου Κασναφέρη, για τη λύση της συνεργασίας μας λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, το οποίο καθιστά αδύνατη την παραμονή του εκτός Αθηνών τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η ΠΑΕ Λαμία τον ευχαριστεί για την προσφορά και τον επαγγελματισμό που επέδειξε στο διάστημα της συνεργασίας μας και του εύχεται κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική.

Η ΠΑΕ Λαμία δηλώνει ότι η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Γιώργο Κασναφέρη και ευελπιστεί να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας και στο μέλλον".

Ο Κασναφέρης, ο οποίος αποσύρθηκε από τη διαιτησία το 2008, είναι ο Έλληνας ρέφερι με τις περισσότερες "μεταγραφές" στη Super League. Την αρχή έκανε στον Λεβαδειακό, όπου είχε το πόστο του γενικού αρχηγού. Τον Απρίλιο του 2013 αποχώρησε από την ομάδα της Βοιωτίας και τον Απρίλιο του 2014 έπιασε δουλειά στην Ξάνθη, ως τιμ μάνατζερ. Στην ακριτική ΠΑΕ παρέμεινε τρία χρόνια.

Τον Μάιο του 2017 ανακοινώθηκε ως ο νέος εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ενώ ένα χρόνο μετά αποτέλεσε παρελθόν. Στις 8 Ιουνίου 2018 η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε ότι ο Κασναφέρης αποτελεί τον νέο αντιπρόεδρο και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στις 2 Οκτωβρίου ο παλαίμαχος διαιτητής έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λιβαδειάς και το βράδυ της Κυριακής (8/10), έξι μέρες μετά, ανακοινώθηκε ως ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Λαμίας, στην τέταρτη "μεταγραφή" του στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ