ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Παίρνει Νιάς

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 31χρονου Σενεγαλέζου μέσου, Ιμπραχιμά Νιάς, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2017-18 στο Λεβαδειακό.

Η επιλογή ενώ αμυντικού μέσου που θα μπορεί να παίξει είτε ως εξάρι, είτε ως οκτάρι ήταν προτεραιότητα για τη Λαμία. Οι Φθιώτες βρήκαν έναν παίκτη που έχει το πακέτο και για τις δυο θέσεις.

Τα τυπικά απομένουν σύμφωνα με πληροφορίες για να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα ο Ιμπραχιμά Νιάς. Ο 31χρονος Σενεγαλέζος μέσος, ο οποίος πέρασε τη σεζόν 2017-18 στα γήπεδα της χώρας μας με τη φανέλα του Λεβαδειακού, περιμένει την έκδοση της βίζας για να ταξιδέψει.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Νανσί και το 2008 ήλθε στην Ευρώπη για την Ξαμάξ. Το 2011 βρέθηκε στην Κύπρο για τον Απόλλωνα Λεμεσού και την επόμενη χρονιά (2012) στο Αζερμπαϊτζάν για την Ίντερ Μπακού.

Το 2013 πήγε στην Γκαμπάλα και το 2016 πήγε στην Κονκόρντια. Την ίδια χρονιά (2016) πήγε στην Ινδία για την Δελχί Ντάιναμος. Μετά την Ελλάδα και τη Βοιωτία βρέθηκε στο Μαρόκο για τη Ράτζα Καζαμπλάνκα και τον περασμένο Οκτώβριο επέστρεψε στην Γκαμπάλα.

Είναι αδελφός του Ουμάρ Νιάς, ο οποίος αγωνίζεται στην Έβερτον.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ