ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Θέλει τον Ντίας

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία κινείται σύμφωνα με πληροφορίες για τον 29χρονο Ουρουγουανό μέσο, Χόρχε Ντίας, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό.

Ο Χόρχε Ντίας θ' αποχωρήσει από τον Παναιτωλικό μετά από δύο σεζόν, καθώς οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κοινό σημείο επαφής για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο Ουρουγουανός θ' αποχωρήσει από την Ελλάδα. Η Λαμία έχει προσεγγίσει τον 29χρονο, ο οποίος μένει ελεύθερος σ' ένα μήνα. Σύμφωνα, δε, με άλλες πηγές έχει καταθέσει και πρόταση.

Ο Ντίας μπορεί ν' αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στο κέντρο, στη δεξιά πλευρά τόσο ως μπακ, όσο κι ως εξτρέμ. Χαρακτηριστικό είναι ότι χρησιμοποιήθηκε σ' όλες αυτές τόσο από τον Τραϊανό Δέλλα, όσο κι από τον Μάκη Χάβο.

Ο δεύτερος ήταν που εισηγήθηκε να τον αποκτήσει η Λαμία, καθώς τον γνώριζε από το Αγρίνιο. Βέβαια, το μέλλον του Μακεδόνα τεχνικού δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Είναι πιθανό ο Χάβος ν' αποτελέσει παρελθόν από τη Λαμία, η διοίκηση της οποίας τον θεωρεί υπεύθυνο για την απογοητευτική εμφάνιση κι αποκλεισμό από την ΑΕΚ.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε 27 φορές με τον Παναιτωλικό, ενώ πριν έλθει στην Ελλάδα φόρεσε στην Ισπανία τις φανέλες των Αλμπαθέτε, Νουμάνθια, Σαραγόσα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ