ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Χωρίς Μπαράλες, Μαστούρ αλλά με Καραγκούνη στο "Γ. Καραϊσκάκης"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Μπαράλες, Νάστος, ΟΦΗ, Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Χάβος δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τον τιμωρημένο Μπαράλες αλλά και τον Μαστούρ που βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Επιστροφή για Καραγκούνη στην αποστολή.

Χωρίς άλλα απρόοπτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τον Ολυμπιακό η Λαμία. Ο Μάκης Χάβος γνώριζε από πριν πως δεν θα είχε στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους" τον Μπαράλες ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ενώ είναι και τραυματίας.

Επίσης εκτός της 19άδας που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός έμεινε και ο Μαστούρ ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στη Λαμία και μετά τον Ιανουάριο. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Θανάσης Καραγκούνης που είχε μείνει εκτός στα τελευταία παιχνίδια.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο εξτρέμ από τη Λαμία να ξεκινήσει και βασικός, δεδομένου πως ο Τάσος Καραμάνος θα ξεκινήσει στην κορυφή αντί του Μπαράλες.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Μπερτόγλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ