ΛΑΜΙΑ

Πλήρωσε τη χαλαρότητα η Λαμία, 2-2 με τον Απόλλωνα Λάρισας

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο προηγήθηκε 2-0 στη Λάρισα του Απόλλωνα, αλλά στο τέλος χαλάρωσε και δέχτηκε δύο γκολ.

Φιλικό στη Λάρισα με τον Απόλλωνα έδωσε η Λαμία το απόγευμα του Σαββάτου (10/8). Ο Σωτήρης Αντωνίου κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας του ομάδας σε αυτό ανεπίσημο τεστ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο Δημούτσος έδωσε στον Τουράμ, αυτός στον Τομάς και ο Ισπανός προ κενής εστίας βρήκε δίχτυα στο 38'. Το 2-0 έγινε στην πρώτη ευκαιρία των Φθιωτών στο δεύτερο μέρος, στο 52'. Ο Δημούτσος βρήκε χώρο εκτός περιοχής και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα.

Στο 89' μετά από λάθος στην άμυνα της Λαμίας ο Μεζίνι μείωσε σε 2-1, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ήρθε το 2-2, μετά από σουτ του Μπιμάι. Ο Απόλλων Λάρισας θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Super League 2, ενώ η Λαμία ασφαλώς στη Super League 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Γκέκας, Σκούπρας, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λύταινας, Κοντοθανάσης, Τασούλης, Σιφναίος Καρατάσιος, Ζίσι. Έπαιξαν και οι Κουτρουμπής, Καψάσκης, Γαρυφαλλόπουλος, Κοσμίδης, Μεζίνι

ΛΑΜΙΑ: Βελλίδης (71′ Θεοδωρόπουλος), Σκόνδρας (54′ Αντέτζο), Βύντρα (65′ Ασίγκμπα), Πλιάτσικας, Βάντερσον (87′ Νικολόπουλος), Δημούτσος (87′ Κωστίκας), Μπεχαράνο (75′ Λούκας Ράμος), Καραμάνος (87′ Καραγιάννης Χρ.), Σάλιακας (71′ Ρόμανιτς), Τομάς (71′ Καραγιάννης), Τουράμ (83′ Βλαχομήτρος).

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ