Πραγματοποιήθηκε χθες (12/8) το VAR test στο γήπεδο της Λαμίας. Ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα σε ομάδες Ακαδημιών, Γιώργος Βρέσκας, κατέφυγε δύο φορές στη χρήση του Video Assistant Referee. Το επόμενο γήπεδο είναι η AEL FC Arena.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/08) το VAR test στο γήπεδο της Λαμίας. Ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα σε ομάδες Ακαδημιών της ΠΑΕ Λαμία, Γιώργος Βρέσκας, κατέφυγε δύο φορές στη χρήση του Video Assistant Referee.

ADVERTISING

Και οι δύο ανασκοπήσεις με χρήση του VAR αφορούσαν σε περιπτώσεις πέναλτι. Στη μία από αυτές ο διαιτητής, αφού έκανε χρήση του συστήματος, υπέδειξε την "εσχάτη των ποινών", ενώ στην άλλη παρέμεινε στην αρχική του απόφαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Βοηθοί του Γιώργου Βρέσκα (Πιερίας) στο εν λόγω παιχνίδι/test ήταν οι Σπύρος Βασιλόπουλος (Έβρου) και Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας). VAR Referee ήταν ο Γιώργος Τζοβάρας και AVAR Referee η Χρύσα Κουρομπίλια.

ADVERTISING

Το επόμενο γήπεδο στο οποίο έχει προγραμματιστεί να γίνει VAR test είναι η AEL FC Arena της Λάρισας, την Παρασκευή (16/08).