ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάβος: "Υπάρχει πρόστιμο, δεν μπορώ να μιλήσω για τη διαιτησία"

ËÁÌÉÁ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Χάβος EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, δεν θέλησε να σχολιάσει τη φάση στην οποία η ομάδα του διαρτυρήθηκε για πέναλτι, για το χέρι του Βιεϊρίνια, λέγοντας ότι προβλέπεται πρόστιμο.

Μετά την ήττα (0-1) της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: "Για να κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις περισσότερο από τον αντίπαλο σου, να μην τον φοβηθείς και να παίξεις επιθετικό ποδόσφαιρο όπως κάνεις απέναντι σε ομάδες του ίδιου επιπέδου με τη δική σου.

Αυτά τα τρία πράγματα τα κάναμε αλλά είδατε ότι δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό και είναι κρίμα για τα παιδιά, για την ομάδα και για τον κόσμο. Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις αυτό που πρέπει και θεωρώ ότι όλοι είδαν πως μπήκαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να περιορίσουμε μια μεγάλη ομάδα που έχει δεδομένη ποιότητα. Δυστυχώς φάγαμε ένα πολύ κρύο γκολ από μία στατική φάση.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα περισσότερα γκολ μπαίνουν από πλαϊνά φάουλ παρά από κόρνερ. Όταν έμεινε με δέκα παίκτες ο ΠΑΟΚ, συμμαζεύτηκε στο αμυντικό κομμάτι και προσπάθησε να χτυπήσει με κόντρα επίθεση. Δεν βρήκαμε λύσεις και ευκαιρίες με εξαίρεση μια φάση".

Για τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λαμία με το χέρι του Βιεϊρίνια:

"Απαγορεύεται οι προπονητές να μιλάμε για τη διαιτησία, διότι προβλέπεται πρόστιμο, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1: Ο Βαρέλα έδωσε τη λύση για την 11η νίκη του Δικέφαλου
Λαμία - ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης και... δοκάρι αποσόβησαν το 1-0 του Μπερτόγλιο
Λαμία - ΠΑΟΚ: Το πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο χέρι του Βιεϊρίνια

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ