ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Η αποστολή του Λεβαδειακού για το Καρπενήσι

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Λεβαδειακός EUROKINISSI SPORTS

Από 23 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή του Λεβαδειακού, που αναχωρεί τη Δευτέρα (16/7) για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου (14/7) ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Λεβαδειακού που θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την αποστολή αποτελούν 23 παίκτες και είναι:

Μπάγιτς, Επασί, Δασκαλάκης Τάσος, Ζωγράφος Ιωάννης, Τσαμπούρης Απόστολος, Λεονάρντο, Αντιλεού, Ζορντάο Ντιόγκο, Ακίμ Όμο, Λιάγκας Παναγιώτης, Χατζηλάμπρος Ευστάθιος, Καραχάλιος Ζήσης, Μητρόπουλος Παύλος, Καθάριος Νίκος, Βήχος Μάριος, Ζησόπουλος Γιώργος, Νίκας Γιώργος, Σουμπίνιο, Μαρκόβσκι, Σαβαντογκό, Γιακουμάκης Πέτρος, Ιωαννίδης Φώτιος, Μπαστακός Μιχάλης.

Αρχηγός της αποστολής θα είναι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματοςΓιώργος Κασναφέρης. Επίσης στην αποστολή εκτός του προπονητή Άκη Μάντζιου και του βοηθού του Γιώργου Χωριανόπουλου θα είναι και οι: Λουκάς Λούλος (γυμναστής), Κώστας Τόσκας (προπονητής τερματοφυλάκων), Παναγιώτης Τσιουμπρής (γυμναστής αποκατάστασης), Λουκάς Καραμάνης (φυσιοθεραπευτής), Θανάσης Νικολάου (μασέρ), Γρηγόρης Ιωάννου (μασέρ), Δημήτρης Παπαδάς (φροντιστής).

Η αποστολή θα αναχωρήσει τη Δευτέρα 16/07/2018 για το Καρπενήσι , όπου στις εγκαταστάσεις τουHOTELMONTANAθα λάβει χώρα το κύριο μέρος της προετοιμασίας. Η ομάδα θα παραμείνει στο Καρπενήσι μέχρι τις 27/07/2018 και στο διάστημα της παραμονής θα δώσει δύο (2) φιλικά αναμέτρησης, με την ΑΕΛ στις 22/07/2018 και τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 26/07/2018.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ