ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ισπυρλίδης: "Με τέτοιες εμφανίσεις θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την παραμονή"

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
Ισπυρλίδης, Λεβαδειακός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο βοηθός του Νίκου Καραγεωργίου στον πάγκο του Λεβαδειακού, Γιάνης Ισπυρλίδης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε πως με ανάλογες εμφανίσεις μπορεί να έρθει η παραμονή για την ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν τιμωρημένος στο ματς του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό και είδε την αναμέτρηση από την εξέδρα. Στον πάγκο βρέθηκε ο βοηθός του Γιάννης Ισπυρλίδης ο οποίος και καθοδήγησε τους Βοιωτούς.

Εν συνεχεία βρέθηκε και στη συνέντευξη Τύπου όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας και τόνισε πως με ανάλογες εμφανίσεις ο Λεβαδειακός μπορεί να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είμαστε ευχαριστημένοι πάρα πολύ από την προσπάθεια των παικτών και τη γενική εικόνα. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε κάνει απ’ όταν ήρθαμε, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο με καλό σύνολο. Βάση των ευκαιριών, ήμασταν εμείς που αξίζαμε τη νίκη. Με τέτοιες εμφανίσεις και με τέτοια προσπάθεια, είμαστε αισιόδοξοι ότι θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την παραμονή.

Συγχαρητήρια στα παιδιά. Δεν ξέρω το λόγο που πριν από εμάς δεν υπήρχε τόσο καλή αμυντική λειτουργία. Εμείς όσο είμαστε εδώ, οι παίκτες αφομοίωσαν γρήγορα αυτά που ζητάει ο προπονητής. Παρόλο που έχουμε λίγο καιρό. Η αμυντική λειτουργία μας είναι καλή".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ