ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβαδειακός: Είχε καταγγείλει το συμβόλαιο του Λεονάρντο επειδή πιάστηκε ντοπέ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Λεονάρντο EUROKINISSI SPORTS

Στα τέλη Αυγούστου ο Λεβαδειακός κατάγγειλε το συμβόλαιο του Λεονάρντο και στην εκδίκαση που έγινε την Δευτέρα (5/11) αποκαλύφθηκε πως οι Βοιωτοί ήθελαν τη λύση της συνεργασίας επειδή ο Βραζιλιάνος είχε πιαστεί ντοπαρισμένος τον περασμένο Μάιο.

Με την ολοκλήρωση της φετινής προετοιμασίας στον Λεβαδειακό οι Βοιωτοί κατήγγειλαν το συμβόλαιο του Λεονάρντο χωρίς κανείς να γνωρίζει τότε τον λόγο για τον οποίο οι πράσινοι ήθελαν τη λύση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Όπως αποκαλύφθηκε την Δευτέρα (5/11) στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής ο λόγος για τον οποίο ο Λεβαδειακός ήθελε να λύσει τη συνεργασία με τον Βραζιλιάνο στόπερ είναι επειδή είχε πιαστεί θετικός σε έλεγχο απαγορευμένης ουσίας την περσινή περίοδο.

Συγκεκριμένα στο ματς με τον Πανιώνιο, στις 6 Μαΐου στη Νέα Σμύρνη, στο οποίο οι Βοιωτοί είχαν χάσει με 2-0 ο Λεονάρντο βρισκόταν στην 18άδα, δεν αγωνίστηκε αλλά κληρώθηκε να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ και βρέθηκε θετικός. Για αυτό και όλο το προηγούμενο διάστημα δεν έπαιζε.

Στην εκδίκαση έγινε γνωστό πως και το δεύτερο δείγμα ήταν θετικό και πως το ΕΣΚΑΝ έχει επιβάλλει στον Λεονάρντο προσωρινή ποινή αποκλεισμού δύο ετών τον περασμένο Αύγουστο, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όμως να έχει κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ.

Ο Βραζιλιάνος υποστηρίζει πως η απαγορευμένη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό του οφείλεται σε φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε και κατά την διάρκεια της εκδίκασης υποστήριξε πως η ομάδα του είχε υποδείξει το συγκεκριμένο φάρμακο.

Κάτι το οποίο όμως αρνούνται κατηγορηματικά από τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ