ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Πήρε τον Νίλι που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ μέσα σε δύο μήνες

FOOTBALL LEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίλι θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Λεβαδειακό με την ομάδα της Βοιωτίας να ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου μέσου ο οποίος στις αρχές Ιουνίου είχε υπογράψει στην ΑΕΛ από την οποία έμεινε ελεύθερος μετά από δύο μήνες χωρίς να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Στην Ελλάδα θα παραμείνει τελικά ο Φρανθίσκο Νίλι Πεδρόμο αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό από τον οποίο ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε μια περιπέτεια φέτος το καλοκαίρι καθώς στις 9 Ιουνίου είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΛ. Δύο μήνες αργότερα όμως και συγκεκριμένα στις 19 Αυγούστου η ομάδα της Λάρισας γνωστοποίησε πως λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών χωρίς ο Νίλι να έχει παίξει ούτε σε ένα επίσημο ματς.

Ο 26χρονος μέσος παρέμεινε στη χώρα μας, συμφώνησε με τους Βοιωτούς, και επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από έξι μήνες στην Ινδία καθώς είχε αγωνιστεί για ενάμιση χρόνο στον Πλατανιά έχοντας εξαιρετική παρουσία στην ομάδα των Χανίων.

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Nili Pedromo.

Ο 26χρονος (18/2/1994) Francisco José Perdomo Borges, όπως είναι το πλήρες όνομά του, προέρχεται από τις ακαδημίες τηςLas Palmas,με την οποία αγωνίστηκε και στην Α’ ομάδα τη σεζόν 2015-2016, έχοντας 9 συμμετοχές.

Στη συνέχεια, τη σεζόν 2016-2017μεταγράφηκε στηνBarcelona, όπου αγωνίστηκε ως βασικός με τη Β’ ομάδα της σε ηλικία 22 ετών σε 18 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ στη θέση του δεξιού μπακ χαφ και τη σεζόν 2017-2018 μεταγράφηκε στηνAlbacete, όπου είχε 9 συμμετοχές και 1 γκολ.

Τη σεζόν 2018-2019 μεταγράφηκε στον Πλατανιά, όπου αλλάζοντας θέση και αγωνιζόμενος ως «καθαρό» 8άρι είχε 45 συμμετοχές και 11 γκολ.

Τον περασμένο Ιανουάριο μεταγράφηκε στην ινδικήBengaluru,με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγωCovid-19.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ