ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παρελθόν μετά από έντεκα μέρες η πρώτη μεταγραφή του Λεβαδειακού

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Λεβαδειακός EUROKINISSI

Ύστερα από έντεκα μέρες παραμονής στον Λεβαδειακό, ο Λόπεζ Παραντάς, η πρώτη μεταγραφή των Βοιωτών, αποτελεί παρελθόν. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο 20χρονος Ελβετός χαφ αποχώρησε.

Όλες κι όλες έντεκα μέρες έμεινε στον Λεβαδειακό ο Λόπεζ Παραντάς. Ο 20χρονος Ελβετός χαφ, αγνώστων λοιπών στοιχείων, αποχώρησε από την ομάδα της Βοιωτίας, η οποία τον είχε ανακοινώσει την 1η Ιουλίου. Η ΠΑΕ έκανε λόγο για προσωπικούς λόγους που οδήγησαν τον παίκτη στην απόφαση να αποχωρήσει.

Στο δελτίο Τύπου του ο Λεβαδειακός ανέφερε: "Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Λεβαδειακού. Μετά την προθέρμανση και τις ασκήσεις μυϊκής συναρμολόγησης οι παίκτες γυμνάστηκαν σε αγωνιστικά τετράγωνα και ασκήσεις για την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Τέλος η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον Λόπεζ Παράντας λόγω προσωπικού προβλήματος που έχει ο Ελβετός ποδοσφαιριστής. Η Π.Α.Ε. του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ