ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αλεξάντερ - Άρνολντ: Το πολυμηχάνημα έγινε 21 και οι αριθμοί του εντυπωσιάζουν

Liverpool's Trent Alexander-Arnold poses with the trophy after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Liverpool's Trent Alexander-Arnold poses with the trophy after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Τα social media της Λίβερπουλ έχουν κατακλυστεί από ευχές για τον Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ. Ο Κόκκινος μπακ έγινε 21 ετών και τα στατιστικά του προσπερνούν κάθε προσδοκία.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν φοβήθηκε να ρίξει στα βαθιά τον νεαρό Αλεξάντερ - Άρνολντ, έφερε στο Άνφιλντ και τον Ρόμπερτσον, γεγονός που για πολλούς σημαίνει ότι η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον, διαθέτει τα δύο καλύτερα μπακ του κόσμου.

Ο Αλεξάντερ - Άρνολντ, πάντως, έχει την τιμητική του σήμερα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έγινε 21 ετών και τα social media της Λίβερπουλ έχουν κατακλυστεί από ευχές για τον διεθνή παίκτη.

Οι περισσότεροι που εύχονται στον Άρνολντ, συνοδεύουν τα γραφόμενά τους και από τα στατιστικά που έχει προλάβει να κάνει στην καριέρα του ο εορτάζων.

Ο άνθρωπος που εκτέλεσε ίσως το πιο έξυπνο κόρνερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου με το οποίο η ομάδα του σκόραρε και προκρίθηκε στον τελικό του περσινού Champions League, μετράει ως επαγγελματίας: 97 συμμετοχές με την Λίβερπουλ, 5 γκολ και το εντυπωσιακό νούμερο των 23 ασίστ.

Μάλιστα, γι' αυτούς που ειδικεύονται στην οικονομική αξία των ποδοσφαιριστών, ο Αλεξάντερ - Άρνολντ έχει καταφέρει από τον Φεβρουάριο του 2017 που ήταν 18 ετών να πάει από τις 500.000 ευρώ στα 80 εκατ. ευρώ την τιμή του (πηγή: Transfermarkt).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ