ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Αποκάλυψη: Ο κουνιάδος του Φεκίρ χάλασε τη μεταγραφή στη Λίβερπουλ

Lyon's Nabil Fekir controls the ball during the French League One soccer match between Lyon and Saint-Etienne at the Stade de Lyon near Lyon, France, Friday, Nov. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Nabil Fekir controls the ball during the French League One soccer match between Lyon and Saint-Etienne at the Stade de Lyon near Lyon, France, Friday, Nov. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο πρώην μάνατζερ του Ναμπίλ Φεκίρ, αποκάλυψε στο γαλλικό δίκτυο "Canal Plus" τον λόγο που χάλασε η μεταγραφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού στη Λίβερπουλ, το καλοκαίρι του 2018.

Τον Ιούνιο του 2018 ακυρώθηκε μια μεταγραφή που δεν φαινόταν ότι θα χαλάσει. Η Λιόν είχε δώσει τα χέρια με τη Λίβερπουλ, το ίδιο και ο Ναμπίλ Φεκίρ με τους "κόκκινους". Και όμως, το deal δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ και σήμερα ο διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός παίζει στη Μπέτις, η οποία τον αγόρασε στις 23 Ιουλίου 2019 αντί 20 εκατ. ευρώ.

Τι συνέβη λοιπόν και ο 25χρονος τότε διεθνής ποδοσφαιριστής δεν υπέγραψε στη Λίβερπουλ; Την απάντηση έρχεται να δώσει ο τότε μάνατζέρ του, Ζαν-Πιέρ Μπαρνς, σε συνέντευξη που έδωσε στο "Canal Plus". Ο Γάλλος ατζέντης περιέγραψε την όλη κατάσταση ως σουρεαλιστική, σαν να βρισκόταν σε ταινία της "Walt Disney ".

"Ο Ναμπίλ ήταν προτεραιότητα για τη Λίβερπουλ. Δούλευα τέσσερις μήνες με τους ανθρώπους της ομάδας, με τον Γιούργκεν Κλοπ και τον Ζαν Μισέλ Ολάς. Όλα ήταν έτοιμα. Ο Φεκίρ ήταν ήδη ενήμερος για το νέο του συμβόλαιο. Θα έπαιρνε 45 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια. Την ημέρα που θα υπογραφόταν το συμβόλαιο στο Rambouillet, είδαμε έναν δικηγόρο και τον κουνιάδο του Ναμπίλ. Ήρθαν και μας είπαν: «Σταματήστε τα όλα, οι συζητήσεις πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή». Ήταν σουρεαλιστικό. Νομίζαμε ότι βρισκόμασταν σε ταινία της Walt Disney.

Ο κουνιάδος του Ναμπίλ λειτούργησε ως ατζέντης του. Ήθελε προμήθεια. Ο ίδιος ο Φεκίρ ήταν στα σύννεφα, μεταμορφώθηκε κι αυτός, δεν χαιρέτησε καν τους εκπροσώπους της Λίβερπουλ. Εμφανίστηκε μετά τις ιατρικές εξετάσεις, ο ένας κοιτούσε τον άλλο, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Ένιωσα μεγάλη ντροπή".

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ECHO, ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή ήταν ο τραυματισμός του Φεκίρ στο γόνατο και πως όσα περιέγραψε ο Ζαν-Πιέρ Μπαρνς δεν θα σταματούσαν τη Λίβερπουλ από την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Πρόσφατα ο Γάλλος δήλωσε:

"Το γόνατο μου ήταν μία χαρά. Δεν είχε τίποτα σας το εγγυώμαι. Ήμουν έτοιμος να υπογράψω και ξαφνικά αποφάσισαν να μην με αγοράσουν, ρίχνοντας το πρόβλημα στο γόνατό μου. Έπρεπε να βρουν μία δικαιολογία επειδή το μετάνιωσαν".

Φέτος με τη Μπέτις ο Φεκίρ έχει κάνει έξι συμμετοχές στη La Liga και έχει σημειώσει δύο γκολ.

AP Photo/Laurent Cipriani

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ