ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Φαν Ντάικ: "Δεν ξέρω πώς να σταματήσω τον Μέσι"

Liverpool's Virgil van Dijk, left, duels for the ball with Porto midfielder Hector Herrera during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk, left, duels for the ball with Porto midfielder Hector Herrera during the Champions League quarterfinals, 2nd leg, soccer match between FC Porto and Liverpool at the Dragao stadium in Porto, Portugal, Wednesday, April 17, 2019. (AP Photo/Luis Vieira) AP

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, μίλησε σε νορβηγικό κανάλι για την επόμενη αντίπαλο των "κόκκινων", την Μπαρτσελόνα, αλλά και για τον Λιονέλ Μέσι.

Η Λίβερπουλ θα βρει απέναντι της στα ημιτελικά του Champions League την Μπαρτσελόνα. Στον αγωνιστικό χώρο πρόκειται να διεξαχθεί μία μεγάλη μάχη μεταξύ του Λιονέλ Μέσι και του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Έπειτα από την λήξη του παιχνιδιού μεταξύ των "κόκκινων" και της Πόρτο, το νορβηγικό κανάλι "Viasport" ρώτησε τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ ποια είναι τα πλάνα του ώστε να σταματήσει τον Μέσι: "Δεν ξέρω, θα δούμε. Θα είναι ένα ωραίο ζευγάρι για όλους. Προφανώς είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα ημιτελικά ξανά και αυτό είναι το μόνο που έχω να πω".

Πάντως ξεκαθάρισε ότι το παιχνίδι δεν αφορά μεμονωμένα πρόσωπα, εφόσον το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό: "Δεν είναι ένας εναντίον ενός, ποτέ δεν είμαι εγώ απέναντι σε έναν επιθετικό. Είμαστε εμείς απέναντι σε όλους και μόνο με αυτή τη νοοτροπία μπορούμε να αμυνθούμε καλά. Θα είναι δύσκολο, είναι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Η νέα φανέλα της επόμενης σεζόν
Champions League: Βγήκαν οι ημερομηνίες των ημιτελικών
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ