ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ περιμένει τον Νεϊμάρ για ν' αρχίσει την επιχείρηση Πεπέ

Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Nicolas Pepe gestures during his League One soccer match match Lille and Montpellier at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Saturday, Feb. 17, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP

Το μέλλον του Νικολά Πεπέ δεν αποκλείεται να μετατραπεί στο πιο hot μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται Παρί, Λίβερπουλ, Ίντερ και ο Νεϊμάρ.

Ο Νικολά Πεπέ κάνει "παπάδες" με τη φανέλα της Λιλ, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 23 γκολ σε 41 εμφανίσεις. Οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εντοπίσει καιρό τον 24χρονο Ιβοριανό, ωστόσο φέτος αναμένεται να είναι το καλοκαίρι που θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Στην υπόθεση Πεπέ εμπλέκονται τρεις ομάδες. Παρί Σεν Ζερμέν, Λίβερπουλ, Ίντερ και η Μπαρτσελόνα, αλλά με διαφορετικό τρόπο από την προαναφερθείσα τριάδα. Η "Equipe", λοιπόν, αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι ως αντικαταστάτης του Νεϊμάρ που θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, κατέκτησε το Champions League και δείχνει να έχει θέσει γερές βάσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Ο Γερμανός θέλει τον Πεπέ, ωστόσο όλα οδηγούν πως το ζήτημα θα λυθεί μέσω του Νεϊμάρ.

Εάν ο Βραζιλιάνος βρει τον τρόπο να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της Μπάρτσα, τότε σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα θα ανοίξει χώρος στην Παρί για τον Πεπέ. Σε διαφορετική περίπτωση το φαβορί γίνεται η Λίβερπουλ, έστω κι αν το αστέρι της Λιλ εικάζεται ότι προτιμά να μετακομίσει στην "Πόλη του Φωτός". Βέβαια, από τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, αντιλαμβανόμαστε ότι το θέμα του "Νέι" δεν θα λυθεί γρήγορα, οπότε οδεύουμε προς διπλό μεταγραφικό σίριαλ - ντόμινο που η μία εξέλιξη θα συμπληρώσει την άλλη.

Όσον αφορά στην Ίντερ, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ στη διεκδίκηση του 24χρονου εκκολαπτόμενου σταρ του ποδοσφαίρου. Σχετικά με τα οικονομικά δεδομένα μίας ενδεχόμενης μεταγραφής του Πεπέ σε μία εκ των παραπάνω ομάδων, η Λιλ θα βάλει στα ταμεία της πάνω από 70 εκατ. ευρώ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ