ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

H Λίβερπουλ προσέλαβε επαγγελματία surfer για τη διαχείριση του άγχους

H Λίβερπουλ προσέλαβε επαγγελματία surfer για τη διαχείριση του άγχους

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η Λίβερπουλ, καθώς αποφάσισε να προσλάβει τον Γερμανό surfer, Σεμπάστιαν Στόιτνερ προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας να διαχειριστούν σωστά το άγχος τους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μάς έχει συνηθίσει σε πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες όσον αφορά στον αγωνιστική εξέλιξη των ομάδων του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού ζήτησε από τους διοικούντες τη Λίβερπουλ να προσλάβουν τον Γερμανό surfer, Σεμπάστιαν Στόιτνερ προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες της ομάδας να διαχειριστούν σωστά το άγχος τους.

Ο Στόιτνερ, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους surfer παγκοσμίως, πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα την πρώτη συνεδρία στο training camp των "κόκκινων" στο Εβιάν και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ τεχνικές για σωστή αναπνοή μέσα σε πισίνα. Μάλιστα, διατηρεί και κανάλι στο Youtube, όπου ανεβάζει video με τα κατορθώματά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ έχει προσλάβει προπονητή εκτελέσεων πλαγίων άουτ, δείγμα του ότι ο Κλοπ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ο οποίος είχε μιλήσει στο Sport24.gr για τη σημαντική συμβολή του στην ομάδα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ