ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η Λίβερπουλ στο "κυνήγι" για Ντε Λιχτ

Ajax's captain Matthijs de Ligt clenches his fists as his teammates join in celebrating their 1-0 victory during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong)
Ajax's captain Matthijs de Ligt clenches his fists as his teammates join in celebrating their 1-0 victory during a Group E Champions League soccer match between Ajax and Benfica at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 23, 2018. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Αγγλικά και ισπανικά Μέσα υποστηρίζουν πως η Λίβερπουλ διεκδικεί τον Ματάις Ντε Λιχτ, θέλοντας να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αφού φαβορί για την απόκτηση του παίκτη είναι η Μπαρτσελόνα.

Όσο η Μπαρτσελόνα δεν κλείνει την υπόθεση του Ματάις Ντε Λιχτ, τόσο θα αυξάνονται τα δημοσιεύματα που θέλουν κι άλλες ομάδες, μεγαθήρια της Ευρώπης, να εμπλέκονται με την περίπτωση του 19χρονου αρχηγού του Άγιαξ.

Μία εξ αυτών, λοιπόν, έγινε η Λίβερπουλ αφού σε αγγλικά και ισπανικά Μέσα σημειώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει μπει στο στόχαστρο του Γιούργκεν Κλοπ. Όλα ξεκίνησαν από το ρεπορτάζ του Ίβηρα δημοσιογράφου, Γκιγιέμ Μπαλάγκ ο οποίος υποστήριξε ότι η φιναλίστ του φετινού Champions League έχει μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και του εξέφρασε το ενδιαφέρον της.

Βέβαια, ο παίκτης συνεχίζει να βρίσκεται κανονικά στη λίστα Μπάρτσα και στην Ισπανία θεωρούν σίγουρο ότι αν βρεθεί λύση με την προμήθεια που απαιτεί ο Ραϊόλα για να γίνει η μεταγραφή, τότε θα υπογράψει άμεσα με τους Καταλανούς, ακολουθώντας το παράδειγμα του φίλου και πρώην πια συμπαίκτη του, Φρένκι Ντε Γιονγκ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ