ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η προφητική πρώτη συνέντευξη του Κλοπ το 2015!

Liverpool coach Juergen Klopp, left looks at the trophy after collecting his winners medal after the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Liverpool coach Juergen Klopp, left looks at the trophy after collecting his winners medal after the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Η Λίβερπουλ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο Γιούργκεν Κλοπ είδε την υπόσχεση που είχε δώσει στην πρώτη του συνέντευξη το 2015 να γίνεται πραγματικότητα. Δείτε το VIDEO.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετρούσε τρεις σερί χαμένους τελικούς με την Λίβερπουλ και έξι χαμένους στη σειρά αν συνυπολογιστούν και εκείνοι που απέτυχε με την Ντόρτμουντ, όμως στην Μαδρίτη ήταν η βραδιά του, με την Λίβερπουλ να επικρατεί 2-0 της Τότεναμ με τα γκολ των Σαλάχ και Οριγκί και να του χαρίζει το πρώτο Champions League στην προπονητική του καριέρα.

Το εντυπωσιακό μάλιστα είναι πως με αυτή την μεγάλη επιτυχία ο Γερμανός μπόρεσε να φανεί συνεπής σε μία πρόβλεψη/εκτίμηση που είχε κάνει στις 9 Οκτωβρίου 2015, στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Λίβερπουλ μία ημέρα αφότου είχε υπογραψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο διαδεχόμενος τον Μπρένταν Ρότζερς.

Τότε ο Κλοπ είχε χαρακτηρίσει την Λίβερπουλ ως "ξεχωριστό κλαμπ" και "τέλειο επόμενο σκαλί" για εκείνον και είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα μπορούσε να περιμένει 20 χρόνια μέχρι να πανηγυρίσει κάποιον τίτλο με την ομάδα.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά του, μέσα σε τέσσερα χρόνια θα μπορούσε να φέρει κάποιον μεγάλο τίτλο στους "κόκκινους", με την πρόβλεψή του να επιβεβαιώνεται 100% με το 6ο Champions League να είναι πλέον γεγονός για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απολαυστικός Κλοπ: μετρούσε κούπες την ώρα της παρέλασης!
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ