ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κατακραυγή στο Νησί για το κινητό του "σνομπ" Σαλάχ

Liverpool midfielder Mohamed Salah arrives for an International Champions Cup soccer match against Manchester United at Michigan Stadium, Saturday, July 28, 2018, in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Tony Ding)
Liverpool midfielder Mohamed Salah arrives for an International Champions Cup soccer match against Manchester United at Michigan Stadium, Saturday, July 28, 2018, in Ann Arbor, Mich. (AP Photo/Tony Ding) AP PHOTO/TONY DING

Στο στόχαστρο των αγγλικών ταμπλόιντ βρίσκεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ, αφού εθεάθη να οδηγεί το υπερπολυτελές αμάξι του και ταυτόχρονα να ασχολείται με το κινητό του, αγνοώντας επιδεικτικά τους φίλους της Λίβερπουλ, που έσπευσαν να του ζήσουν ένα αυτόγραφο. (VIDEO).

Κινητό και οδήγηση δεν πάνε μαζί, με τον σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, να βρίσκεται στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών στο Νησί, έπειτα από το βίντεο που διέρρευσε και τον απεικονίζει να ασχολείται με το τηλέφωνό του, τη στιγμή που φίλοι των "reds" πλησίαζαν προς το μέρος του για να τον αποθεώσουν.

Ο "Φαραώ" δεν τους έριξε ούτε βλέμμα, αποσπώντας διόλου κολακευτικά σχόλια στα social media. Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο έχει υποπέσει στην αντίληψη της αστυνομίας του Μέρσεϊσαϊντ, με τον Αιγύπτιο αστέρα να κινδυνεύει με κυρώσεις.

Photo Credits: AP Photo/Tony Ding



TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ