ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Αποφύγαμε τη μεγαλύτερη μπανανόφλουδα της ιστορίας"

Liverpool manager Jurgen Klopp applauds the fans after the final whistle of the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool, at St Mary's, in Southampton, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (Steven Paston/PA via AP)
Liverpool manager Jurgen Klopp applauds the fans after the final whistle of the English Premier League soccer match between Southampton and Liverpool, at St Mary's, in Southampton, England, Saturday, Aug. 17, 2019. (Steven Paston/PA via AP) STEVEN PASTON/PA VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ επαίνεσε τους παίκτες του για την εκτός έδρας νίκη επί της Σαουθάμπτον και χρησιμοποίησε έναν γλαφυρό τρόπο για να δείξει το μέγεθος της επιτυχίας των "κόκκινων" (VIDEO).

Παρά το γεγονός ότι υποχρεώθηκε να αγωνιστεί μέσα σε λιγότερο από 72 ώρες μετά τον αγώνα της με την Τσέλσι στην Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, η Λίβερπουλ έδειξε πως έχει dna νικητή καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Σαουθάμπτον στο "Σεντ Μέρις" το απόγευμα του Σαββάτου και έκανε το 2Χ2 στη φετινή Premier League.

Το γεγονός μάλιστα ότι νίκησε και την κούραση ήταν κάτι που άρεσε ιδιαίτερα στον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να υποστηρίζει στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς πως όλοι περίμεναν από τους πρωταθλητές Ευρώπης να έχουν απώλεια βαθμών.

"Δεν είμαστε συνηθισμένοι να κατακτάμε κάθε ημέρα μεγάλα τρόπαια και πραγματικά λάτρεψα το πόσο πολύ συγκεντρωμενοι ήμασταν στο ματς με την Σαουθάμπτον.

Είπα πριν το παιχνίδι πως αυτό μοιάζει με τη μεγαλύτερη μπανανόφλουδα της ιστορίας, όλοι περιμένουν να την πατήσουμε και πιθανότατα είχαν γραφτεί ήδη όλα τα πρωτοσέλιδα.

Είπα στα παιδιά πως το πρωτοσέλιδο που εγώ θα προτιμούσα να δω είναι "οι γίγαντες της νοοτροπίας έδειξαν πως είναι εδώ", έτσι ακριβώς αισθάνομαι αυτή τη στιγμή.

Τα παιδιά έκαναν μία εξαιρετική δουλειά", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος έκανε μάλιστα ειδική μνεία σε δύο παίκτες: στον Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν που πρόσθεσε μία ακόμα θετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και δείχνει να ξεπερνάει τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και στον Αντριάν που δήλωσε παρών παρά το χτύπημα που απεκόμισε μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σουπέρ Καπ.

Photo Credits: Steven Paston/PA via AP

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ