ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: Αποκάλυψε γιατί φοράει πάντα φόρμα

Liverpool's manager Jurgen Klopp applauds fans at the end of the second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's manager Jurgen Klopp applauds fans at the end of the second leg, round of 16, Champions League soccer match between Liverpool and Atletico Madrid at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, March 11, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε ότι φοράει πάντα φόρμα όταν κάθεται στον πάγκο, διότι νιώθει με αυτόν τον τρόπο άνετα.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Γιούργκεν Κλοπ είναι ότι ποτέ δεν θα τον δούμε στον πάγκο να φοράει κοστούμι και γραβάτα. Στην Μάιντς, στην Ντόρτμουντ και την Λίβερπουλ το στιλ του ήταν πάντα συνυφασμένο με την φόρμα.

Ο Γερμανός προπονητής σε συνέντευξή του στην Guardian εξηγεί ότι φοράει αυτό που τον κάνει να νιώθει άνετα: "Ήμουν παίκτης και την επόμενη μέρα ήμουν προπονητής. Στα αποδυτήρια ήταν η φόρμα του άντρα που είχε τη δουλειά δύο ημέρες πριν. Δεν μου χωρούσε καν.

"Ήμουν απλώς επικεντρωμένος στο παιχνίδι. Ποτέ δεν σκέφτηκα για το πώς φαίνομαι. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ ωραίο γιατί εργαζόμαστε δημόσια, αλλά τότε όταν ήρθα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ σκέφτηκα να αλλάξω. Φόρεσα για λίγο τζιν και πουκάμισο, αλλά δεν ένιωθα άνετα" ανέφερε ο 52χρονος τεχνικός .

Κατά τη γνώμη του Κλοπ ο πιο καλοντυμένος προπονητής είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα: " Νομίζω ότι ο πιο καλοντυμένος προπονητής είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Όλα όσα φοράει φαίνονται ότι του ταιριάζουν απόλυτα. Δεν φοράει κοστούμι, απλά casual ρούχα".

Τέλος, ο τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε ότι σημασία έχει να είσαι ο εαυτός σου ως προπονητής και ανεξάρτητα από το ντύσιμο μπορείς να κερδίσεις παγκόσμιο πρωτάθλημα: "Να είσαι ο εαυτός σου ως προπονητής. Αν θέλετε να φαίνεστε υπέροχοι, τότε τέλεια. Απλώς δεν είμαι φτιαγμένος γι' αυτό. Είναι σημαντικό να κάνετε ό,τι είναι σωστό για εσάς, επειδή όποιο πρότυπο και να έχετε δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε τα ίδια πράγματα.

"Φορέστε ό,τι θέλετε, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Στο τέλος το παιχνίδι είναι αυτό που μετράει. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να γίνετε παγκόσμιος πρωταθλητής με κοστούμι ή φόρμα".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ