ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν φοράω πια εσώρουχα με το σήμα του Ρονάλντο"

Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures at the end of a training session at the Besiktas Park Stadium, in Istanbul, Tuesday, Aug. 13, 2019. The winners of Champions League, Liverpool and Europa League, Chelsea will play at the Super Cup soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Liverpool's manager Jurgen Klopp gestures at the end of a training session at the Besiktas Park Stadium, in Istanbul, Tuesday, Aug. 13, 2019. The winners of Champions League, Liverpool and Europa League, Chelsea will play at the Super Cup soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε τις πιθανές επόμενες ομάδες όταν θα φύγει κάποτε από την Λίβερπουλ καθώς και τον λόγο που έπαψε να φοράει εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το συμβόλαιό του με την Λίβερπουλ έχει ισχύ ως το 2022 και το δέσιμό του με τους κόκκινους είναι πολύ μεγάλο χάρη στις μεγάλες στιγμές που έχει ζήσει μαζί τους την τελευταία τετραετία ( αποκορύφωμα η κατάκτηση του Champions League τον περασμένο Ιούνιο απέναντι στην Τότεναμ), αυτό πάντως δεν εμποδίζει τον Γιούργκεν Κλοπ να κοιτάζει ακόμα παραπέρα.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε μέσω συνέντευξης που έδωσε στην εφημερίδα της πατρίδας του "Bild", με τον 52χρονο τεχνικό να μην κρύβει το ενδιαφέρον του απέναντι στην προοπτική να αναλάμβανε κάποια στιγμή το τιμόνι στην εθνική Γερμανίας.

"Θα μου άρεσε να το κάνω αυτό: πρώτα στην εθνική Γερμανίας, μετά στην Μπάγερν Μονάχου, μετά ξανά στην Ντόρτμουντ και μετά να επέστρεφα για πάντα στην Λίβερπουλ.

Δεν έχω ιδέα τί θα συμβεί, πραγματικά δεν ξέρω. Ελπίζω τα επόμενα 2-3 χρόνια να συνεχιστούν με τον ίδιο τρόπο, μετά θα αποφασίσω.

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποσυρθώ. Τα πάντα είναι πιθανά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλοπ, ο οποίος προχώρησε και σε μία αποκάλυψη που αφορά τα... εσώρουχά του.

"Για αρκετά χρόνια αγόραζα και εγώ εσώρουχα με το σήμα του Κριστιάνο Ρονάλντο και έχω ακόμα στη συλλογή μου μερικά.

Σταμάτησα όμως να τα φοράω από τότε που χάσαμε από την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Από εκείνο το βράδυ και έπειτα δεν τα έχω ξαναφορέσει".

Photo Credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ