ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Σίτι: "Πιστεύω στους κανόνες και τον ίσο ανταγωνισμό"

Κλοπ για Σίτι: "Πιστεύω στους κανόνες και τον ίσο ανταγωνισμό"

Ο Κλοπ επέλεξε την διπλωματική οδό όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο η Σίτι να παραβιάζει τους κανονισμούς του FFP. Υπέρμαχος των νόμων δήλωσε ο Γερμανός.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τα συμβάντα στην Μάντσεστερ Σίτι και την διπλή έρευνα την οποία πραγματοποιούν τόσο η UEFA όσο και η Premier League, αναζητώντας αν οι "Πολίτες" έχουν παραβιάσει τους κανόνες του Financial Fair Play.

Σύμφωνα με τον Γερμανό προπονητή, δεν είναι δική του δουλειά να σχολιάσει τι συμβαίνει στην έτερη διεκδικήτρια του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο σημείωσε ότι είναι άνθρωπος που πιστεύει στους νόμους και τον δίκαιο ανταγωνισμό: " Δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Όπως καταλαβαίνω γίνονται έρευνες για να βγει κάτι.

Εάν προκύψει κάποιο αποτέλεσμα, τότε να μιλήσω. Πιστεύω στους κανόνες, βασικά ο ανταγωνισμός πρέπει να είναι ίσος. Δεν έχω αποδείξεις αν η Σίτι παραβίασε ή όχι τους νόμους."

Υπενθυμίζουμε πως η Λίβερπουλ θα παίξει την Κυριακή με την Μπέρνλι, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της Σίτι στο ματς με την Γουότφορντ που γίνεται το Σάββατο (9/3).

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ