ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ σε μεταφραστή: "Συγγνώμη ήμουν ηλίθιος"

Liverpool manager Jurgen Klopp gives direction from the sidelines during a Champions League group E soccer match between Genk and Liverpool at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
Liverpool manager Jurgen Klopp gives direction from the sidelines during a Champions League group E soccer match between Genk and Liverpool at the KRC Genk Arena in Genk, Belgium, Wednesday, Oct. 23, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεώρησε σωστό να συμφιλιωθεί με τον μεταφραστή που είχε παρεξηγηθεί στη συνέντευξη τύπου και μετά το νικηφόρο αγώνα με τη Σάλτσμπουργκ απολογήθηκε.

Στη συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σάλτσμπουργκ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε παρεξηγηθεί με τον μεταφραστή, λόγω της παρερμηνείας όσων είπε ο Τζόρνταν Χέντερσον.

Ο Γερμανός τεχνικός εξερράγη, με αποτέλεσμα να δείξει την ενόχλησή του μπροστά στις κάμερες.

Μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη των "reds" με 2-0 επί της αυστριακής ομάδας που τους έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ο Κλοπ θέλησε να τα βρει με τον μεταφραστή και απολογήθηκε ξανά δημόσια για το ξέσπασμά του λέγοντας: "Συγγνώμη ήμουν ηλίθιος".

Photo Credits: AP / Francisco Seco

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ