ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Θα έφευγα από την Λίβερπουλ, εάν δημοσίευαν τέτοιο βίντεο"

Liverpool manager Juergen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool manager Juergen Klopp waits for the start of the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Friday, Dec. 21, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Γιούρκεν Κλοπ σχολίασε το βίντεο που δείχνει την ομιλία του προπονητή της Σάλτσμπουργκ στα αποδυτήρια και ανέφερε πως εάν υπήρχε κάμερα στα δικά του αποδυτήρια θα έφευγε από την Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ πήρε μία αγχωτική νίκη απέναντι στην Σάλτσμπουργκ 4-3 για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Aυτό όμως που απασχόλησε τα διεθνή μέσα είναι το video που έχει κυκλοφορήσει, με την ομιλία του προπονητή της αυστριακής ομάδας Τζέσι Μαρς, που προσπαθούσε να δώσει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές του κατά την διάρκεια του ημιχρόνου μέσα στα αποδυτήρια.

Εκεί, υπήρχε μία κάμερα που κατέγραφε τα πάντα και έδειξε σε όλους το πάθος που επικρατούσε. Σε πολλούς άρεσε η ομιλία του Αμερικανού προπονητή αλλά και το γεγονός πως όλα αυτά τα έπιασε μία κάμερα. Όχι όμως σε όλους.

Την δική του άποψη κατέθεσε ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Λέστερ, που όπως φαίνεται, βλέπει το θέμα από διαφορετική οπτική γωνία. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Λίβερπουλ ανέφερε πως. "Θα έφευγα από την Λίβερπουλ, εάν δημοσίευαν τέτοιο βίντεο."

Το βίντεο της ομιλίας του προπονητή της Σάλτσμπουργκ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ