ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανανέωσε με τον προπονητή του πλαγίου άουτ

Liverpool's Andrew Robertson takes a throw in during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Andrew Robertson takes a throw in during the English Premier League soccer match between Liverpool and Brighton at Anfield Stadium, Liverpool, England, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα κρατήσει στο τεχνικό επιτελείο τον προπονητή των πλαγίων άουτ, Τόμας Γκρόνεμαρκ, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να εργάζεται και σε άλλες ομάδες.

Ο Τομάς Γκρόνεμαρκ είναι προπονητής του πλαγίου άουτ και συνεργάζεται με την Λίβερπουλ από το καλοκαίρι του 2018. Όπως ανέφερε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους "Reds" για άλλον ένα χρόνο.

Όπως εξηγεί, ωστόσο, είναι ανεξάρτητος προπονητής, επομένως θα εργάζεται παράλληλα και σε άλλες ομάδες, καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον γι'αυτόν. Η φιλοσοφία του είναι το "Μακρύ, γρήγορο και έξυπνο πλάγιο".

Ο 44χρονος προπονητής κατέχει το ρεκόρ του μακρύτερου πλαγίου σε έκταση στην ιστορία του ποδοσφαίρου, το οποίο έφτασε τα 51.33 μέτρα. Πρόκειται για μια σπάνια ειδίκευση προπονητή ποδοσφαίρου, αφού και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ είχε παραδεχτεί ότι δεν είχε ακούσει ποτέ για κάποιον προπονητή πλαγίων άουτ, πριν πάρει στο τιμ του τον Γκρόνεμαρκ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ