ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Άνοιξε το σκορ με Μανέ κόντρα στη Γουλβς

Liverpool's Sadio Mane, right, is challenged by Fulham's Andre-Frank Zambo Anguissa during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Liverpool's Sadio Mane, right, is challenged by Fulham's Andre-Frank Zambo Anguissa during the English Premier League soccer match between Fulham and Liverpool at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Με πλασέ του Μανέ από το ύψος του πέναλτι η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση με την Γουλβς με τον επιθετικό των "κόκκινων" να φτάνει τα 21 γκολ στην Premier League. (VIDEO)

Η Λίβερπουλ με φόρα από το 4-0 επί της Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με την Γουλβς, όπου ήθελε μόνο τη νίκη, και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 17' της αναμέτρησης.

Σε μια φάση που έχει γίνει συνήθεια φέτος για τους κόκκινους ο Αλεξάντερ - Άρνολντ βγήκε στα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Μανέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το γκολ που ήταν το 21ο στη φετινή Premier League.

Δείτε το γκολ του Μανέ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ