ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Παίρνει Τιάγκο Αλκάνταρα με 30 εκατ.

Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Bayern's Thiago Alcantara celebrates after scoring his side's fourth goal during the Champions League round of 16 first leg soccer match between FC Bayern Munich and Arsenal, in Munich, Germany, Wednesday, Feb. 15, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Η Λίβερπουλ ήρθε σε συμφωνία με την Μπάγερν σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα "Athletic" και θα κάνει δικό της τον Τιάγκο Αλκάνταρα δίνοντας 30.000.000 ευρώ στους Βαυαρούς.

Από τα κόκκινα της Μπάγερν σε αυτά της Λίβερπουλ! Ο Τιάγκο Αλκάνταρα είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανανέωνε με την Μπάγερν Μονάχου μπαίνοντας στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του και η Λίβερπουλ άσκησε τεράστιο πρέσινγκ στον ίδιο και στους πρωταθλητές Ευρώπης, επί σειρά μηνών, με το έντονο φλερτ να καταλήγει όπως όλα δείχνουν σε ποδοσφαιρικό γάμο.

Όπως αποκάλυψε η αγγλική ιστοσελίδα "Athletic", Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνηση του 29χρονου Ισπανού επιτελικού μέσου στο "Άνφιλντ" έναντι του ποσού των 30.000.000 ευρώ και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι να τα βρει και ο παίκτης με τους κόκκινους.

Η συμφωνία αυτή ήρθε μετά από την απαίτηση της Μπάγερν να ολοκληρωθεί το θέμα είτε θετικά είτε αρνητικά πριν από την έναρξη της Bundesliga ( οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν την Σάλκε την Παρασκευή), με τον Τιάγκο να αποχαιρετάει έτσι το Μόναχο έπειτα από επτά χρόνια άκρως επιτυχημενης παρουσίας και να ετοιμάζεται να γίνει το δεύτερο απόκτημα των πρωταθλητών Αγγλίας σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο μετά από τον Κώστα Τσιμίκα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η απόκτησή του Ισπανού εγκεφαλικού χαφ δεν συνδέεται με την περίπτωση του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, με τη συζήτηση που είχε ο Κλοπ με τον Ολλανδό, όπου συμφώνησαν να συνεχίσει στο Άνφιλντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσιμίκας σε Σαλάχ: "Αδερφέ άσε με να επιστρέψω στην προπόνηση"
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ