ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επεισόδια οπαδών και αστυνομίας στους πανηγυρισμούς του τίτλου

Λίβερπουλ: Επεισόδια οπαδών και αστυνομίας στους πανηγυρισμούς του τίτλου

Ο δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, ανέφερε ότι οι οπαδοί των Κόκκινων μάχονταν με τις αστυνομικές δυνάμεις για σχεδόν δύο ώρες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τίτλου.

Την Πέμπτη (25/6) το βράδυ μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι, η Λίβερπουλ ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας. Έπειτα από το 1990, οι Κόκκινοι βρέθηκαν στην κορυφή της Premier League, γεγονός που προκάλεσε έντονους πανηγυρισμούς από τους παίκτες, αλλά και από τους οπαδούς οι οποίοι βγήκαν στους δρόμους του Μέρσεϊσαϊντ.

Το γιορτινό κλίμα κράτησε ακόμη και την Παρασκευή (26/6) το βράδυ με τους φίλους των Κόκκινων να πανηγυρίζουν στο Pier Head. Ωστόσο, η κατάσταση φαίνεται ότι ξέφυγε. Βίντεο φανερώνει ότι οπαδοί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς την ώρα που προσπαθούσαν να βοηθήσουν έναν τραυματισμένο άνδρα.

Ο δήμαρχος του Λίβερπουλ, Τζο Άντερσον, αναφέρθηκε με tweet του στα καταδικαστέα γεγονότα: "Αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση και τραυματίστηκαν. Απόλυτα σοκαριστική συμπεριφορά, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν γνωρίζει κανένας, ας τους αναγνωρίσει στην αστυνομία. 300 άτομα μάχονταν με την αστυνομία για πάνω από δύο ώρες".

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η κατάσταση εξομαλύνθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο δήμαρχος του Λίβερπουλ:

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ