ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Φιρμίνο

Liverpool's Roberto Firmino applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Roberto Firmino applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Chelsea at Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, April 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο επέστρεψε στις προπονήσεις και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό του Champions League με την Τότεναμ.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον προπονητή της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, αφού είδε τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος στράικερ υποφέρει από μυϊκό τραυματισμό, εξαιτίας του οποίου έχασε τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, ενώ στο Champions League μπήκε μονάχα στα τελευταία λεπτά του πρώτου αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου".

Από 'κει και πέρα κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να είναι έτοιμος στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην Τότεναμ την 1η Ιουνίου. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, αφού σε σημερινή (21/5) ανακοίνωσή της η Λίβερπουλ ανέφερε ότι ο Φιρμίνο παρακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης.

Βέβαια η πλήρης επανένταξή του στις προπονήσεις θα γίνει με αρκετή προσοχή, με συνεχή επίβλεψη και ειδικά προγράμματα τις επόμενες ημέρες, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι "κόκκινοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η αποκάλυψη του Γκέτσε για τη μεταμόσχευση μαλλιών του Κλοπ
Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ κοιμάται στο δάπεδο του αεροπλάνου!
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ