ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Reds ο Φαν Ντάικ

Λίβερπουλ: Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Reds ο Φαν Ντάικ

Σύμφωνα με την Sun, ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ πρόκειται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 245.000 ευρώ.

Ο Βίρχιλ Φαν Ντάικ αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ και οι Κόκκινοι θέλουν να τον δέσουν για πολλά χρόνια. Για να το επιτύχουν μάλιστα αυτό είναι αποφασισμένοι να τον "χρυσώσουν".

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Sun, ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, αξίας περίπου 63 εκατομμυρίων ευρώ, μόλις η Λίβερπουλ εξασφαλίσει τον φετινό τίτλο στην Premier League. Ο Φαν Ντάικ θα δεχθεί αύξηση 40.000 λιρών στο εβδομαδιαίο του συμβόλαιο, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε εβδομάδα θα λαμβάνει 245.000 ευρώ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός θα προσπεράσει τον Μοχάμεντ Σάλαχ, ο οποίος συγκεντρώνει περίπου 222.000 ευρώ κάθε εβδομάδα και όπως αναφέρει η Sun θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Με αυτόν τρόπο, ο Φαν Ντάικ πρόκειται να παραμείνει στο Άνφιλντ τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν 2024-2025. Η συμφωνία δεν πρόκειται να ανακοινωθεί μέχρι τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τσέλσι: Ο κορονοϊός καθυστερεί τη μεταγραφή του Βέρνερ
Λίβερπουλ: Εξάρα στη Μπλάκμπερν
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ