ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Γουότφορντ: Το 1-0 ο Σαλάχ με σούπερ άδειασμα και φοβερό τελείωμα με το δεξί

Liverpool's Mohamed Salah, 2nd right, celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah, 2nd right, celebrates with teammates after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Dec. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έγραψε το 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ στο ματς με την Γουότφορντ και όλη η ενέργειά του στο 38ο λεπτό ήταν σκέτο ποίημα (VIDEO).

Μία φάση ήταν αρκετή για την Λίβερπουλ για να βρει δίχτυα κόντρα στην Γουότφορντ η οποία είχε κλείσει καλά τους χώρους και πίεζε τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Άνφιλντ.

Στο 38ο λεπτό, λοιπόν, έπειτα από κόρνερ των φιλοξενούμενων ο Μανέ ξεχύθηκε στην επίθεση, μοίρασε την μπάλα στον Αιγύπτιο και από εκεί και πέρα εκείνος... κέντησε.

Ο Μο Σαλάχ άδειασε τον αμυντικό που έσπευσε να τον μαρκάρει με πάτημα της μπάλας με το αριστερό, την έφερε στο δεξί και τελείωσε ιδανικά τη φάση με το κακό του πόδι για το 1-0.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ