ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η απάντηση του Κλοπ για το ξέσπασμα του Μανέ

Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, hugs Liverpool's Sadio Mane during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's manager Jurgen Klopp, left, hugs Liverpool's Sadio Mane during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Aug. 24, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η έκρηξη του Σαντιό Μανέ κατά τη διάρκεια του ματς με την Μπέρνλι ελέω... Σαλάχ έφερε αμηχανία στον πάγκο της Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει τα πράγματα στη θέση τους στη συνέντευξη Τύπου (VIDEO).

Η τριπλέτα Σαλάχ-Μανέ-Φιρμίνο δεν είναι απλά μία από τις πιο παραγωγικές σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη αλλά και από τις ισορροπημένες, με τα τρία μέλη της γραμμής κρούσης της Λίβερπουλ να είναι εξίσου αποτελεσματικά όταν βρουν μπροστά τους εστία και να έχουν επίσης μία εξαιρετικά αρμονική συνεργασία.

Αυτή πάντως η συνεργασία δεν υπήρχε λίγο πριν το τέλος του νικηφόρου αγώνα στην έδρα της Μπέρνλι ( 3-0 για την Λίβερπουλ), με τον Σαλάχ να επιλέγει να τελειώσει μόνος του μία φάση αντί να δώσει πάσα στον Μανέ που ήταν σε καλύτερη θέση για γκολ και τον Σενεγαλέζο να ξεσπάει την ώρα της αλλαγής του.

Το σκηνικό αυτό έφερε σύγχυση και αμηχανία στον πάγκο των κόκκινων, από τη στιγμή που ο Μανέ δεν έχει συνηθίσει τον κόσμο σε τέτοιες αντιδράσεις, με τον Γιούργκεν Κλοπ να δέχεται σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου και να υψώνει ασπίδα προστασίας για τον παίκτη του.

"Ξέρω τι έγινε. Ήταν θυμωμένος, αυτό ήταν εμφανές. Ο Σαντιό δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του. Μιλήσαμε για αυτό, όλα είναι εντάξει.

Είμαστε άτομα, έχουμε συναισθήματα. Ήταν μία κατάσταση στο παιχνίδι προφανώς, τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί; Δεν ήταν κάποιο τηλεφώνημα που δέχτηκε", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός των κόκκινων, για να προσθέσει:

"Εάν θα ξανάκανε το ίδιο; Πιθανότατα όχι, αλλά συμβαίνουν αυτα. Δεν έγινε κάτι τρομερό, δεν ξεστόμισε κάτι κακό, απλά έβγαλε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που τον έχουμε συνηθίσει.

Ευχαριστώ το Θεό που θα λείπουν οι διεθνείς για μία εβδομάδα, οπότε αν γράψετε κάτι για αυτό το περιστατικό, δεν πρόκειται να το διαβάσουμε. Και μετά από μία εβδομάδα ουδείς θα το θυμάται πια. Τώρα πάντως, όλα είναι καλά".

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Ο Μανέ τσαντίστηκε με τον Σαλάχ!
Μπέρνλι - Λίβερπουλ 0-3: Στην κορυφή με 4Χ4 και ιστορικό ρεκόρ
TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ