ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: "Καμπανάκι" από Άλισον

Napoli forward Arkadiusz Milik , left, shoots on goal during the Champions League Group C soccer match between Liverpool and Napoli at Anfield stadium in Liverpool, England, Tuesday, Dec. 11, 2018.(AP Photo/Dave Thompson)
Άλισον, Μίλικ AP

Ο Άλισον μίλησε στο "Sky Sports" και εξέφρασε την επιθυμία του για νίκες, ενώ στάθηκε στην αδυναμία της Λίβερπουλ να κρατάει ανέπαφη την εστία της.

Ο Άντριαν κάλυψε επάξια το κενό του Αλισον όσο αυτός ήταν τραυματίας, ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ επέστρεψε, όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε οκτώ παιχνίδια της Λίβερπουλ με τον ίδιο στα γκολπόστ σε πρωτάθλημα και Champions League.

Ο Άλισον μίλησε στο "Sky Sports" ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League και για τα γκολ που δέχεται η ομάδα του, ανέφερε πως "θέλουμε βελτίωση γιατί μπορεί να νικάμε, αλλά δεν κάνουμε και τα καλύτερά μας παιχνίδια. Δεν κρατάμε το μηδέν πίσω, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Πνευματικά είμαστε δυνατοί, καθώς οι νίκες μας οφείλονται και εκεί, αλλά πρέπει να μεταφερθεί αυτό και στην άμυνα.

Μερικές φορές πρέπει να δεχτούμε ότι είναι η ποιότητα του αντιπάλου υπεύθυνη για τα γκολ, αλλά άλλες φορές οφείλεται σε δική μας χαλάρωση. Αν βέβαια συνεχίσουμε να παίρνουμε τα ματς, αν και δεχόμαστε γκολ, εγώ το κρατάω. Γιατί το σημαντικότερο είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς".

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως "στόχος μου είναι να κερδίζουμε τίτλο οπουδήποτε παίζουμε. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Η επιθυμία του κόσμου είναι σημαντική και έχουμε το ίδιο πάθος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος".

Όσο για το πρωτάθλημα, ανέφερε ότι "είναι κάτι που προσπαθούμε με όλη μας την καρδιά. Το αξίζει ο σύλλογος, οι άνθρωποι κι εμείς, βάσει των όσων κάναμε την περασμένη σεζόν και όσων κάνουμε τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε. Αυτό είναι το σημαντικό".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ