ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Κατηγορεί την FA για τον πιθανό αποκλεισμό από το League Cup

Liverpool's manager Jurgen Klopp prior the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's manager Jurgen Klopp prior the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, Sept. 14, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λίβερπουλ κινδυνεύει να αποκλειστεί από τη συνέχεια του League Cup λόγω παράτυπης συμμετοχής του Τσιριβέγια, όμως οι "κόκκινοι" κατηγορούν την FA για κωλυσιεργία στην έκδοση της ειδικής άδειας του ποδοσφαιριστή.

Η ομάδα του Γιούρκεν Κλοπ πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του League Cup, όμως κινδυνεύει να αποκλειστεί λόγω παράτυπης συμμετοχής ποδοσφαιριστή στον αγώνα με την ΜΚ Ντονς. Η Λίβερπουλ τώρα περνά στην αντεπίθεση, κατηγορώντας την Ομοσπονδία για καθυστερημένη έκδοση της ειδικής άδειας που χρειαζόταν ο Τσιριβέγια, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, ο Τσιριβέγια επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Εξτρεμαδούρα, με την Λίβερπουλ να ισχυρίζεται πως έχει ακολουθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση της ειδικής άδειας που χρειαζόταν για την επαναφορά του παίκτη στο ρόστερ των "κόκκινων".

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει η πλευρά της Λίβερπουλ, η FA ευθύνεται για την παράτυπη συμμετοχή του 22χρονου, αφού δεν είχε προλάβει να εκδώσει το σχετικό έγγραφο.

Πάντως ο κίνδυνος της τιμωρίας με αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης, φαντάζει όλο και πιο πιθανό σενάριο για την ομάδα του Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ