ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Με την U23 στη ρεβάνς του FA Cup με τη Σριούσμπερι

Liverpool's Mohamed Salah, front left, celebrates with Liverpool's Sadio Mane after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Mohamed Salah, front left, celebrates with Liverpool's Sadio Mane after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Sheffield United at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday, Jan. 2, 2020. (AP Photo/Jon Super) AP

Χωρίς παίκτες της πρώτης ομάδας και χωρίς τον Κλοπ στον πάγκο θα κατέβει η Λίβερπουλ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Σριούσμπερι στο Άνφιλντ στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη με την Σριούσμπερι 2-2 στο πρώτο ματς του FA Cap με στόχο την πρόκριση στους "16" και πλέον η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι αναγκασμένη να δώσει ρεβάνς στις 4 ή 5 Φλεβάρη στο Άνφιλντ.

Μια ρεβάνς που πέφτει όμως πάνω στο "winter break" που έχει ανακοινώσει η Premier League από πέρυσι τον Απρίλιο για όλες τις ομάδες της και συγκεκριμένα για τη Λίβερπουλ ξεκινά μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σουθάμπτον την 1η Φεβρουαρίου και η επόμενη αγωνιστική της υποχρέωση είναι με τη Νόριτς εκτός έδρας στις 15/2.

Η Premier League έχει ζητήσει σε αυτό διάστημα οι παίκτες του Κλοπ να μην παίξουν κάποιο φιλικό ή ανταγωνιστικό ματς ενώ το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες στην Αγγλία.

Με το ισόπαλο 2-2 με την Σριούσμπερι όμως η FA που είναι ανεξάρτητη από την Premier League όρισε τον επαναληπτικό στις 4 ή 5 Φεβρουαρίου και δημιουργείται πρόβλημα. Την ίδια ώρα μάλιστα άπαντες οι παίκτες της Λίβερπουλ γνώριζαν πως εκείνες τις μέρες θα είχαν λίγες μέρες άδεια για να ξεκουραστούν.

Η λύση για τον Γερμανό τεχνικό ήταν μία. Κάτι που έκανε και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συλλόγου όταν είχε προκύψει ανάλογο πρόβλημα με το Λιγκ Καπ και το ματς κόντρα στην Άστον Βίλα. Η Λίβερπουλ δεν θα αγωνιστεί με την πρώτη της ομάδα στη ρεβάνς με τη Σριούσμπερι, αλλά θα παίξει η U23 με ότι συνέπειες και αν τυχόν έχει αυτό.

Ο Κλοπ μάλιστα το παραδέχθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι Κυπέλλου λέγοντας:

"Πήραμε ένα γράμμα πέρυσι τον Απρίλιο από την Premier League ότι θα πρέπει να σεβαστούμε το χειμερινό διάλειμμα για τους παίκτες και ότι δεν θα έπρεπε να διοργανώσουμε διεθνή φιλικά ή ανταγωνιστικά παιχνίδια και το σεβόμαστε αυτό".

Και συνέχισε:

"Έχω πει στους παίκτες μου εδώ και καιρό ότι θα έχουν χειμερινό διάλειμμα. Δεν μπορείς να υπόσχεσαι σε όλους λίγο χρόνο ξεκούρασης και στο τέλος να το παίρνεις πίσω. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Οπότε μια είναι η λύση. Δεν θα είμαστε εκεί, θα είναι τα παιδιά που θα παίξουν στο ματς. Γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι τόσο σύνηθε,ς αλλά έτσι θα γίνει".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ