ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Νέο συμβόλαιο για Φαν Ντάικ με 11 εκατ. ευρώ το χρόνο

Liverpool's Virgil Van Dijk reacts during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Liverpool's Virgil Van Dijk reacts during the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Το υπάρχον συμβόλαιο του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ εκπνέει το 2023, ωστόσο ο Ολλανδός φέρεται να θέλει πρόωρη ανανέωση και η Λίβερπουλ δύσκολα θα του αρνηθεί μία νέα, "κολοσσιαία" συμφωνία.

Οι γκολτζήδες είναι συνήθως αυτοί που συγκεντρώνουν τα φώτα πάνω τους, όμως στην εφετινή πορεία της Λίβερπουλ τη διαφορά έκανε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο απροσπέλαστος Ολλανδός, ο πιο ακριβός αμυντικός στον κόσμο, έφτασε με τους "Κόκκινους" στην κορυφή της Ευρώπης, άγγιξε το πρωτάθλημα και τώρα έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ESPN ο 28χρονος στόπερ και τρίτος αρχηγός της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ έχει κάνει άνοιγμα στη διοίκηση του κλαμπ για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Το υπάρχουν εκπνέει το 2023, ωστόσο βάσει των εμφανίσεων του αμυντικού φαίνεται πως ψάχνει το κάτι παραπάνω στις απαιτήσεις του και οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν είναι αρνητικοί να του προσφέρουν νέο deal.

Αυτή τη στιγμή, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα ίδιο συμβόλαιο αναμένεται να προταθεί στον Φαν Ντάικ. Πάμε στα νούμερα της υπόθεσης τώρα: Ο Αιγύπτιος λαμβάνει 226.000 ευρώ την εβδομάδα, άρα γύρω στα 11.000.000 ευρώ το χρόνο. Ο Φαν Ντάικ αυτή τη στιγμή βλέπει στον λογαριασμό του κάθε χρόνο να μπαίνουν 7.340.000 ευρώ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ